Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening Kindercentrum in gemeente Hoogezand-Sappemeer

Datum nieuwsfeit: 21-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogezand-Sappemeer

persberichten

(terug)

Hoogezand, 18 september 2001 Persbericht 58/2001

Feestelijke opening nieuw Kindercentrum op 21 september

Hoogezand-Sappemeer breidt aantal plaatsen Kinder- en Buitenschoolse opvang uit

Van 17 tot en met 21 september is het de landelijke week van de Kinderopvang. In dit kader zal wethouder Cor Drost op vrijdag 21 september aanstaande om 14.30 uur een nieuw Kindercentrum openen in het Compagniesterpark. Met het nieuwe kindercentrum worden er 43 extra kindplaatsen buitenschoolse opvang en 31 kindplaatsen kinderdagverblijf gerealiseerd. Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom om de openingshandeling bij te wonen. Bijgaand treft u het programma aan.
De VWS-regeling uitbreiding kinderopvang en buitenschoolse opvang stelt dat gemeenten het aantal kindplaatsen KO en BSO moeten uitbreiden. In de gemeente Hoogezand-Sappemeer gaat het om 155 kindplaatsen. Hiervan zijn er inmiddels 130 gerealiseerd; 74 in het Compagniesterpark en 12 in de Zwaaikom. De overige kindplaatsen zijn uitgebreid via de bestaande voorzieningen en het Gastouderbureau.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie