Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Kombrink bij Binnenvaartcentrum Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 21-09-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Kombrink bij Binnenvaartcentrum

HBG Vastgoed start binnenkort aan de Maashaven met de bouw van 'Maashaven Business Point', het Binnenvaartcentrum Rotterdam. In het centrum wordt 8000 m2 kantoorruimte en 1600 m2 expositie- en winkelruimte gerealiseerd voor de binnenvaart en aan de binnenvaart gelieerde bedrijven. Wethouder Hans Kombrink (o.m. Ruimtelijke Ordening en Grondzaken) geeft op vrijdag 21 september om 15.30 uur de aftrap voor de informatiebijeenkomst die HBG Vastgoed organiseert op de 31e etage van het World Port Center aan de Wilhelminakade 909. De informatiebijeenkomst, is bedoeld voor toekomstige huurders en gebruikers van het Binnenvaartcentrum. Op het programma ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie