Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Emailverkeer gemeente Smallingerland 2 dagen plat

Datum nieuwsfeit: 21-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Smallingerland
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Smallingerland

Emailverkeer met gemeente 2 dagen plat (20-9-01)

Er is steeds meer emailverkeer. Voor de gemeente is het daarom noodzakelijk dat de programmas die het emailverkeer ondersteunen, naar een andere server worden overgezet. Vrijdag 21 september om 12.00 uur starten de werkzaamheden die hiermee verband houden. Vanaf dat moment is er geen intern en extern emailverkeer mogelijk. Berichten, die van buiten komen worden overigens wel op een centrale plek opgevangen en op een later moment doorgestuurd naar de geadresseerde. Er gaan dus geen berichten verloren. In de loop van maandag of dinsdag is zijn de werkzaamheden klaar.

Voor dringende gevallen is er een adres voor inkomende e-mail beschikbaar. Het adres is (gemeente_smallingerland@hotmail.com). En nogmaals: emailtjes die naar onze gewone emailadressen worden gestuurd, worden centraal opgevangen en nagestuurd als alles weer in orde is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie