Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schoonmaakdag in Bredase wijk Doornbos

Datum nieuwsfeit: 21-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

19-09-2001

Schoonmaakdag in wijk Doornbos
Wethouder A.G.J. Oomen van Stadsbeheer geeft op vrijdag 21 september om 13.00 uur het startsein voor een schoonmaakactie in de wijk Doornbos. Leerlingen van de Liniedoorn en Westerhage steken die dag de handen flink uit de mouwen. Zij maken de omgeving van de school schoon.

De schoonmaakdag begint om 13.00 uur op Westerhage de basisschool aan de Hooilaan. Vervolgens gaan de leerlingen van deze school de omgeving van de school grondig opruimen. De leerlingen van de Liniedoorn worden in hun school aan de Kleine Geren toegesproken. Zij nemen de omgeving van hun school onder handen. Het zwerfvuil uit het openbaar plantsoen en van de straat en het schoolplein wordt in afvalbakken verzameld. De dienst Stadsbeheer van de gemeente Breda geeft haar steun in de vorm van gereedschap, papierknijpers, bezems en dergelijke. Afvalservice zorgt voor voldoende afvalbakken die zij bovendien aan het einde van de dag weer afvoeren.

Breda, 19 september 2001

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie