Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondergrondse glascontainers officeel in gebruik

Datum nieuwsfeit: 21-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

14-09-2001

Ondergrondse glascontainers officeel in gebruik Op vrijdag 21 september neemt wethouder A.J.G. Oomen van Stadsbeheer om 11.00 uur de nieuwe ondergrondse inzamelcontainers voor glas op het Kasteelplein officieel in gebruik.
Deze ondergrondse containers vervangen op deze locatie de bekende glasbollen die nu in Breda gebruikt worden voor de inzameling van het glas.

Er zijn een aantal redenen waarom de gemeente Breda de glasbollen vervangt door ondergrondse inzamelcontainers. De glasbollen nemen veel plaats in boven de grond. Bij de ondergrondse inzamelcontainers is alleen een roestvrijstalen inwerpzuil boven de grond zichtbaar. De ondergrondse containers hebben ook ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie