Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regiovisie Curatieve Zorg in Flevoland ter inzage

Datum nieuwsfeit: 21-09-2001
Bron: Provincie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Flevoland

Regiovisie Curatieve Zorg wordt ter inzage gelegd

Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben deze week het concept voor de regiovisie Curatieve Zorg vastgesteld. De regiovisie Curatieve Zorg is de laatste in de reeks beleidsnotas over de zorg in Flevoland. Al eerder zijn de regiovisies over de jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg, lichamelijk gehandicapten, verstandelijke gehandicapten en de ouderenzorg vastgesteld.

De regiovisie Curatieve Zorg is opgesteld door vertegenwoordigers van vijf partijen: zorgvragers, zorgaanbieders, zorgverzekeraars, gemeenten en provincie. Tot de curatieve zorg behoort de zorg die wordt geleverd door de beroepsbeoefenaren in de eerste lijn, (huisartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen, tandartsen), algemene ziekenhuizen, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie