Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hertz neemt Jaguar S-TYPE en XJ-Serie in ontvangst

Datum nieuwsfeit: 21-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Hertz neemt Jaguar S-TYPE en XJ-Serie in ontvangst

(21 september 2001)

Hertz,'s werelds grootste autoverhuurder, heeft onlangs haar autovloot uitgebreid met de Jaguar S-TYPE en XJ-Serie. Dit is het gevolg van de toenemende vraag naar huurauto's in het hogere segment binnen de autoverhuurbranche. Begin september werden de Jaguars door Hertz in ontvangst genomen.

Op 4 september heeft Hertz Autoverhuur de S-TYPE en XJ-Serie van het automerk Jaguar toegevoegd aan haar assortiment van huurauto's. 'De afgelopen maanden is de vraag naar exclusieve auto's sterk toegenomen', aldus de heer Van den Helder, Operations & Fleet Manager bij Hertz. 'Hertz heeft een erg diverse gebruikersgroep. Wij verhuren auto's als de elektrisch aangedreven Th!nk tot aan de Mercedes 5-klasse. De laatste tijd zien wij een sterke toename in de vraag naar huurauto's in het topsegment. Om ook hier optimaal op in te kunnen spelen, hebben wij onze vloot uitgebreid met de Jaguar S-TYPE en de XJ-Serie.'

Dat Hertz tot de uitbreiding van haar vloot met deze auto's komt, is het resultaat van onderzoeken en signalen in de markt. Hieruit blijkt dat de vraag naar exclusieve wagens bij de autoverhuurorganisatie sterk toeneemt Van den Helder: 'De introductie van de Jaguars tot onze autohuurvloot past precies in het beleid van Hertz om kwaliteit en hoogwaardige service te leveren. Met de S-TYPE en XJ-Serie kunnen wij optimaal tegemoet blijven komen aan de wensen van een specifieke groep huurders om zich met een maximum aan stijl en charisma te vervoeren. Zowel de zakelijke reiziger als de particuliere huurder zal de Jaguars erg aanspreken. Wij verwachten de wagens niet alleen veel voor zakelijk gebruik te verhuren, maar tevens voor privé-doeleinden. Hierbij denken wij aan bijvoorbeeld huren voor bruiloften. Speciaal voor deze gelegenheden is er de Hertz Jaguar Wedding Service. Via het telefoonnummer 020-6122441 kan een Jaguar gereserveerd worden onder dit speciale programma of meer informatie hierover worden ingewonnen.'

Op de foto: De heer Van den Helder; Operations & Fleet Manager Hertz, overhandigt de sleutels van de eerste Jaguars aan de heer De Korte, District Manager Hertz.

Hertz Autoverhuur is met ruim 6.500 vestigingen in 140 landen internationaal marktleider in de autoverhuurbranche. In Nederland is Hertz met meer dan 30 vestigingen sterk vertegenwoordigd in de steden met meer dan 100.000 inwoners.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie