Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 21-09-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 21-09-2001 Politieberichten district Maastricht (HP 15.11) Vrijdag 21 september 2001

Maastricht, diverse verkeersovertredingen:
Een 25 jarige inwoner van het Luxemburgse Knutange is vrijdagmorgen 21 september 2001 door de politie bekeurd wegens het plegen van diverse verkeersovertredingen.
De automobilist reed omstreeks 01.35 uur over de busbaan van de Stadhuisstraat terwijl zijn auto nagenoeg geen verlichting voerde. De bestuurder werd daarop aan de kant gezet en gecontroleerd. Bij de daarop volgende controle bleek de auto ook nog een kale band te hebben terwijl daarnaast in het handschoenenvakje een verboden steekwapen, een stiletto, werd aangetroffen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie