Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 21-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Uden 21-09-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

ONDER INVLOED

Op de Corridor in Veghel is afgelopen nacht een 38-jarige automobilist uit Veghel bekeurd omdat hij onder invloed was. De man kreeg een proces-verbaal een een rijverbod van zeven uur. Later in de nacht werd een 35-jarige plaatsgenoot op de Hezelaarstraat voor hetzelfde feit bekeurd. Hij kreeg ook een proces-verbaal en eenzelfde rijverbod.

VROUW GEWOND BIJ AANRIJDING

Bij een aanrijding vanmorgen op de N265 in Veghel is een 73-jarige vrouw uit Son gewond geraakt. Na behandeling in het ziekenhuis mocht de vrouw weer naar huis. Het ongeval ontstond toen een 31-jarige autobestuurder uit Best tijdens een inhaalmanoeuvre met zijn auto een vrachtwagen raakte die bestuurd werd door een 25-jarige chauffeur uit Eindhoven. Daarbij raakte hij ook nog de auto van een 73-jarige man uit Son. De echtgenote van de man raakte bij de aanrijding gewond.

AUTO WEG

Vanmorgen is op de Markt in Veghel een auto gestolen. Het betrof een rode Volvo, kenteken YT-26-RF.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie