Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Polderrit Flevokids, 150 kinderen in terreinauto's

Datum nieuwsfeit: 22-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Zeewolde 24-07-2001
Polderrit Flevokids

Honderdvijftig kinderen in terreinauto`s:
de Polderrit Flevokids

ZEEWOLDE - Honderdvijftig Flevolandse kinderen, lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapt of kinderen in een ontwrichte thuissituatie, krijgen op zaterdag 22 september weer de dag van hun leven. Zij rijden dan in terreinwagens door het recreatiegebied Erkermederstrand bij Zeewolde. Ruw terrein wordt hierbij niet geschuwd: waterbakken, kuilen, heuvels en vooral veel modder. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er voor de kinderen een grandioze dag van te maken.

Oproep!
De organisatie is nog op zoek naar enkele reserverijders. Bent u de trotse eigenaar van een 4x4 en enthousiast om met onze Flevokids te gaan rijden? Neem even contact op met de organisatie: Thea Hendriks, tel: 036-5346281, of Bert Hobbelman, tel: 06 - 20017134. E-mailen kan ook: (polderrit@hotmail.com).

Toejuichen
De Polderrit Flevokids wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door de Stichting Internationaal Kindervakantieland Almere in samenwerking met Politie Flevoland. Omdat in de vorige jaren bleek dat de kinderen veel plezier beleefden aan de toeschouwers langs de kant van de weg en op het 4x4 terrein, hoopt de organisatie dat ook dit jaar de inwoners van zuidelijk Flevoland de moeite willen nemen om de kinderen toe te juichen.

Route
De route zal bijtijds bekend worden gemaakt. De organisatie hoopt weer op veel toeschouwers langs de route om de Flevokids in hun 4x4 te begroeten.

Terreinrijden
Dit spektakel vindt plaats op zaterdag 22 september van 12:00 tot 17:00 uur op het Erkemederstrand bij Zeewolde. De stoet wordt begeleid door 10 motorrijders van Politie Flevoland een aantal politiewagens (ook 4x4) en 30 motorrijders van de Motor Tour Club Flevoland. Heel veel sponsors leveren op andere manieren hun bijdrage.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie