Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste Lustrum KNMG-Studentenplatform

Datum nieuwsfeit: 22-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Eerste Lustrum KNMG-Studentenplatform!

7 augustus 2001

Op 22 september aanstaande viert het KNMG-Studentenplatform zijn eerste lustrum. Alle (oud-)Platformleden worden dit eerste lustrum mee te vieren.

Het Studentenplatform is opgericht in 1996 met als doel: 'Het signaleren en bespreken van beleidskwesties binnen de gezondheidszorg, teneinde dit beleid te beïnvloeden om de positie van de huidige studenten geneeskunde en de studenten geneeskunde in de toekomst te verbeteren.'

Om dit doel te kunnen bereiken zijn de leden van het platform in alle KNMG commissies actief. Zoals de commissie Medische Ethiek, Artsennet, KNMG-Congrescommissie, Medisch Contact en KNMG-Info. Na jaren adviseur van het Federatiebestuur te zijn geweest, heeft het Studentenplatform sinds januari 2001 een vaste zetel in het Federatiebestuur.

Nu, vijf jaar verder, kunnen we dus concluderen dat het KNMG-Studentenplatform goed op weg is. En dat willen we graag vieren. Op zaterdag 22 september zal daarom vanaf 16.30 uur een officieel programma starten, in aanwezigheid van een special guest. Natuurlijk wordt ook tijd ingeruimd voor het borrelen en netwerken en zal er uiteindelijk worden gedineerd.
Voorafgaande aan dit officiële programma is er een 'Geheim programma ...'
Het gehele programma vindt plaats in Utrecht.
Alle (oud-)Platformleden worden uitgenodigd om op 22 september dit eerste lustrum mee te vieren.

Aanmelden/vragen
Gerlinde Holweg, per telefoon: 030 282 3807 of per e-mail: (g.holweg@fed.knmg.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie