Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

StadshagenFestival in Zwolle: Stadshagen stelt zich voor

Datum nieuwsfeit: 22-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwolle
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwolle

StadshagenFestival: Stadshagen stelt zich
voor. Datum uitgave: 19-07-2001

Onderwerp :Stadshagen

Op zaterdag 22 september aanstaande vindt het eerste StadshagenFestival plaats. Het festival wordt georganiseerd door een aantal bewoners van de wijk Stadshagen en de gemeente Zwolle. Het thema is: 'Stadshagen stelt zich voor!'. Daar wordt invulling aan gegeven door onder andere een kijk? en infomarkt. s´Avonds is er een optreden van de Zwolse band The Fax.

De locatie van het festival is aan de Werkerlaan, tussen de Zandzegge en de Koperslagerstraat. Het is de bedoeling om bewoners van Stadshagen een beeld te geven wat de wijk te bieden heeft en wat de toekomstplannen zijn voor dit nieuwe stadsdeel van Zwolle. Ook kunnen bewoners van andere wijken van Zwolle zien wat Stadshagen te bieden heeft.

Het programma start om 14.00 uur met de kijk- en infomarkt. Op de markt presenteren diverse organisaties zich, zoals clubs, verenigingen en andere vrijetijdsinstellingen. Daarnaast staan er onder andere overheidsinstellingen, nutsbedrijven en middenstanders. Zij bieden informatie over bijvoorbeeld Milligen aan de plas, het Centrum van Stadshagen, groene stroom en inbraakpreventie.
De bewoners van Stadshagen zijn gevraagd om rondleidingen door Stadshagen te verzorgen per paardentram. Verder zijn er activiteiten voor de kinderen en is er een Open Podium waarop allerlei talent kan optreden. Het StadshagenFestival wordt muzikaal afgesloten met de Zwolse band The Fax, die vanaf 20.00 uur optreedt.

Bron: Afdeling Communicatie Datum van 19-07-2001 tot 01-08-2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie