Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open dag brandweer Emmen

Datum nieuwsfeit: 22-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente EmmenPersbericht: Open dag brandweer Emmen, 13 september 2001

Open dag brandweer Emmen

Zaterdag 22 september houdt brandweer Emmen van 13.00 - 17.00 uur haar gebruikelijke open dag aan de Van Schaikweg 8 te Emmen. Het brandweerpersoneel verzorgt deze dag demonstraties zoals hulpverlening, brandbestrijding, duiken en diverse kleine demonstraties.

Daarnaast wordt een deel van de kazerne opengesteld voor het publiek. Bezoekers kunnen diverse brandweervoertuigen, -materialen, zoals de nieuwe hulpverleningshaakarmbak, bezichtigen. Tevens kan men deelnemen aan de autogordelsimulator, hiermee kan men zich leren redden uit de veiligheidsgordels als de auto op zijn kop ligt. Deze dag is er ook voorlichting over brandpreventieve maatregelen. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. Iedereen is van harte welkom.Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2001 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie