Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiemiddag verre fietsvakanties Cycletours

Datum nieuwsfeit: 23-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 16 SEPTEMBER 2001

INFORMATIEMIDDAG VERRE FIETSVAKANTIES CYCLETOURS

In het kader van zijn 20-jarig bestaan organiseert fietsvakantietouroperator Cycletours op zondagmiddag 23 september in restaurant Het Tolhuis in Amsterdam het derde Fietscafé met als thema `Ver & Exotisch'.

Tussen 12.00 en 16.00 uur geven medewerkers en reisbegeleiders van Cycletours tekst en uitleg over de verre fietsbestemmingen in hun programma. Toegang is gratis. Graag aanmelden bij Cycletours op het telefoonnummer 020 - 521 84 80 of per e-mail (info@cycletours.nl)

Bezoekers kunnen informatie inwinnen over fietsvakanties naar Australië, Nieuw-Zeeland, China, Vietnam, Ecuador, Amerika, Canada, Marokko, Turkije en Zuid-Afrika. Tevens liggen er fotoboeken ter inzage en zijn er video- en diapresentaties. Om 14.30 uur geeft Eric Rasenberg een dialezing over zijn zwerftocht van anderhalf jaar op een ligfiets door onder meer Australië, Nieuw-Zeeland, Vietnam en China.

Restaurant het Tolhuis, Buiksloterweg 7, ligt aan de overzijde van het IJ achter het Centraal Station in Amsterdam en is daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Iedere 5 minuten vaart een pontje (nummer 41 of 42) naar Noord. Vanaf de aanlegsteiger is het 50 meter lopen. Indien men met de auto komt, kan men gratis parkeren. Bij aanmelding wordt desgewenst een routebeschrijving toegestuurd.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie