Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord, 11:30 uur

Datum nieuwsfeit: 23-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 23-09-2001
Mediaberichten 23 september (11.30 uur)

MOOK Dodelijk verkeersongeval (2)

MOOK Bij het verkeersongeval dat zondagmorgen plaatsvond op de Rijksweg zijn twee 19-jarige inwoners van Mook om het leven gekomen. De bestuurder is de macht over het stuur verloren en tegen een boom tot stilstand gekomen. Beide inzittenden kwamen daarbij om het leven.

MEIJEL Aanhouding verdachte

MEIJEL De politie heeft vrijdagavond rond 18.20 uur een 21-jarige inwoner van Meijel in zijn woning aangehouden. De man wordt ervan verdacht samen met twee andere nog onbekende verdachten, een 47-jarige inwoner van Oss met geweld geld afhandig te hebben gemaakt. Het slachtoffer liep in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.00 uur over de Jan Truijenstraat toen twee mannen hem vastgrepen en tegen de grond werkten, waarna een derde man hem sloeg en zijn beurs wegnam. De drie belagers zijn vervolgens weggevlucht. De politie stelde een onderzoek in en wist de identiteit van 1 verdachte te achterhalen, waarna hij in zijn woning werd aangehouden. Hij is overgebracht naar het bureau waar hij is ingesloten voor ander onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie