Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Winnaars Leids Festival van het Levenslied

Datum nieuwsfeit: 23-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Van de Straat en Duo 't Gouden Randje
winnen Leids Festival van het Levenslied

Lief en leed werd zaterdagavond bezongen in een kolkende Leidse Schouwburg. Veertien artiesten streden daar om de Mary Bey Bokaal en een totaal van 8000 gulden prijzengeld. Presentatie werd verzorgd door Hans Vandenburg en de pauze-act door Jacques Herb.

De uitslag van het festival is als volgt:

Nieuwe Levenslied

De eerste prijs in de categorie 'Het nieuwe Levenslied' voor 'Van de Straat' uit Zevenhuizen met het nummer 'Tango van de traan'. Tweede werden 'Roos en Toos' uit Someren met 'Hij heeft een chat-vriendin' en derde Krikke & Ikke uit Amsterdam met 'Vanavond'.

Klassiekers

In de categorie klassiekers ging de eerste prijs naar 'Duo 't Gouden Randje' uit Den Haag met het nummer Kijk me nog eenmaal aan van Willi Alberti. De tweede prijs ging naar John van Tongeren uit Leiden met 'Te jong' van Bobby Prins en derde werden Dempsey eveneens uit Leiden met 'Stofwolk'.

Meer informatie:

Voor meer informatie over de uitslag kunt u bellen met Frank van Leeuwen 071-5665607/mobiel 06-10399488 of kijk op www.levenslied.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie