Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord (laatste berichten)

Datum nieuwsfeit: 23-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 23-09-2001
Mediaberichten 23 september (laatste berichten)

VENLO Aanhouding verdachte

VENLO De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 24-jarige inwoner van Blerick aangehouden op verdenking van bedreiging. Politieagenten kregen rond 03.30 uur een melding dat een jongen was bedreigd met een mes op de Peperstraat. Het slachtoffer had kans gezien te ontkomen, waarna de verdachte was weggelopen. Aan de hand van het opgegeven signalement konden de agenten op de Parade de verdachte in de kraag te grijpen. Bij de fouillering troffen zij een mes bij hem aan, waarna hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Inmiddels is hij ingesloten voor nader onderzoek. De aanleiding voor de bedreiging is nog niet duidelijk.

REGIO 1362 overtreders bij snelheidscontroles

SWALMEN De politie heeft bij snelheidscontroles met de vaste flitspaal aan de Rijksweg Noord in de periode van 13 tot 21 september in totaal 767 snelheidsovertreders bekeurd. Wat de hoogst gemeten snelheid onder de 96.000 gecontroleerde voorbijgangers is, is nog niet bekend. De toegestande snelheid is 50 km per uur.

BLERICK De politie heeft vrijdag bij een snelheidscontrole op de Eindhovenseweg 135 overtreders bekeurd. Van de 1262 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 90 m per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan. Bij een controle op zaterdagmorgen op de Horsterweg zijn 4 overtreders bekeurd. Van de 85 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 65 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan. Tenslotte zijn bij een controle op de Vasenavondkampstraat op zaterdagmorgen 55 automobilisten op de bon geslingerd. Van de 718 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 80 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

VENLO De politie heeft vrijdagmiddag bij een snelheidscontrole op de Kaldenkerkerweg 244 snelheidsovertreders bekeurd. Van de 931 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 88 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

BELFELD De politie heeft zaterdagmiddag bij een snelheidscontrole op de Rijksweg Zuid 147 overtreders bekeurd. Van de 936 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 98 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

TIENRAY De poitie heeft zondagmiddag bij een snelheidscontrole op de Spoorstraat 10 automobilisten bekeurd. Van de gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 82 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie