Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe single, album en tournee van Kane

Datum nieuwsfeit: 24-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BMG NEDERLAND

Nieuwe single, album en tournee van Kane

Maandag 24 september 2001 verschijnt de nieuwe single So Glad You Made It van de populaire Nederlandse rockband Kane. Een maand later, op 29 oktober, ligt vervolgens de gelijknamige en langverwachte tweede cd van de groep in de winkel. Een album waaraan hard is gewerkt en waarvan de verwachtingen na het succes van Kane s debuut-cd As Long As You Want This zeer hoog gespannen zijn.
We hebben de lat zelf ook heel hoog gelegd voor deze plaat, zegt gitarist Dennis van Leeuwen.

Mede dankzij producer Michel Schoots en programmeur Reyn Ouwehand hebben we als team een prestatie neergezet die in ieder geval onze eigen verwachtingen ver heeft overtroffen, aldus zanger Dinand Woesthoff, die zelf de functie van executive producer bekleedde voor dit album.

Volle ondersteuning
De nieuwe single is inmiddels veelvuldig op de radio te horen. Diverse radiostations ondersteunen de band en haar nieuwe song door het nummer vaak te draaien. Tevens zal Zed, aanbieder van mobiele informatie, - communicatie en entertainmentservices, Kane vanaf het verschijnen van de single een jaar lang sponsoren. Zed maakt het mogelijk voor fans van Kane om via sms-berichten op hun hun mobiele telefoons op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen rondom de band.

Zelf zal Kane natuurlijk ook haar nieuwe werk onder de aandacht van het publiek brengen. De groep doet dat middels een intensieve live-tournee binnen het grotere clubcircuit in november en december 2001.

Bel voor meer informatie met BMG Nederland, telefoon: 035 - 6256256


03 sep 01 17:46

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie