Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Neopost introduceert SI 60 desktop couverteermachine

Datum nieuwsfeit: 24-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

Neopost introduceert Neopost SI 60 desktop couverteermachine

Parijs/Almere, september 2001 - - Neopost SA, Europees marktleider in postoplossingen, introduceert de Neopost SI 60. Dit nieuwe, flexibele Neopost-couverteersysteem is specifiek ontworpen om het proces van (dag)postverzendingen binnen kantooromgevingen te vereenvoudigen en te versnellen.

De Neopost SI 60 is uitgerust met maximaal vier toevoerstations die diverse materiaalsoorten en uiteenlopende papierformaten door elkaar kunnen verwerken. De toevoerstations zijn voorzien van de multifeedfunctie en/of cascadefunctie. Het is mogelijk om twintig jobs voor te programmeren, waardoor de gebruiker snel kan overschakelen naar een andere job. Het systeem verwerkt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie