Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Happytravel.nl begroet twee miljoenste bezoek

Datum nieuwsfeit: 24-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HAPPYTRAVEL

HAPPYTRAVEL.NL begroet twee miljoenste bezoek

Happytravel, de portal voor 'onbegrensd' reisgenot, heeft vorige week het aantal van 2 miljoen bezoeken bereikt in het jaar 2001. Gezien de aanhoudende groei zal ook het aantal van 3 miljoen bezoekers dit jaar naar alle waarschijnlijkheid nog worden overschreden. De genoemde bezoeken hebben voor de verschillende samenwerkingsverbanden tussen Happytravel en haar adverteerders, waaronder ATP Online, Kras Stervakanties, D-Reizen, VacanceSelect en Sunny Cars, inmiddels een miljoenenomzet gerealiseerd. Voor volgend jaar wordt een aantal van 4,5 miljoen bezoeken verwacht.

Het aanbod van online te reserveren reisproducten is onlangs uitgebreid met diverse zaken, waaronder stedenreizen en voetbaltrips naar de belangrijkste voetballanden in Europa, waaronder Engeland en Spanje. Een team van enthousiaste internettende informatieverzamelaars zorgt verder voor een nog steeds gestaag groeiend (reis)informatie-aanbod, waaronder een geheel vernieuwde wintersportafdeling. Sinds kort zijn ook 1300 reisvideo's over wereldwijde bestemmingen/ bezienswaardigheden online te bekijken.

Voor meer informatie:

www.happytravel.nl
Contactpersoon: Tom Spruijt
e-mail: (tom@happytravel.nl)

073-6111531

24 sep 01 09:07

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie