Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Emmen organiseert banenmarkt uitkeringsgerechtigden

Datum nieuwsfeit: 24-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente EmmenPersbericht: Banenmarkt, 18 september 2001

Gemeente organiseert banenmarkt voor mensen met een uitkering

De dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de gemeente Emmen organiseert maandag 24 september tot en met donderdag 27 september van 13.30 - 16.30 uur een speciale banenmarkt voor mensen met een bijstandsuitkering. De markt vindt plaats op het arbeidsbureau aan de Boslaan in Emmen en is gratis toegankelijk voor uitkeringsgerechtigden. Het doel is mensen met een uitkering persoonlijk te laten kennismaken met verschillende soorten werkgevers uit de regio.

De banenmarkt is opgezet in samenwerking met het regionale bedrijfsleven en de arbeidsvoorziening. Vertegenwoordigd zijn werkgevers uit de gezondheidszorg, de horeca, de tuinbouw, de zakelijke dienstverlening en de industrie. Maar ook uitzendbureaus, het arbeidsbureau en de stichting RAP (gespecialiseerd in ggesubsidieerd werken) zijn aanwezig.Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2001 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie