Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overname Euro Sales Finance door Royal Bank of Scotland

Datum nieuwsfeit: 24-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Overname Euro Sales Finance door Royal Bank of Scotland afgerond

Londen, 24 september 2001 - De overname van het in Londen aan de beurs genoteerde Euro Sales Finance plc door Royal Bank of Scotland, die eerder in augustus van dit jaar werd aangekondigd, is inmiddels afgerond. De overname vindt plaats in contanten (68 miljoen pond) voor alle uitstaande en nog uit te geven aandelen Euro Sales Finance.

Euro Sales Finance, een snel groeiende Europese factoringmaatschappij die in 1995 is opegricht, wordt onderdeel van The Royal Bank of Scotland (RBS) Commercial Services. Royal Bank of Scotland is Europa's tweede bank. Behalve aanzienlijke uitbreiding van de activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, betekent de overname eveneens de eerste stap van deze bankdivisie op het vaste land van Europa. Euro Sales Finance heeft naast vestigingen in het Verenigd Koninkrijk ook vestigingen in Frankrijk, Duitsland en Nederland. Euro Sales Finance blijft onder eigen naam opereren.

Stuart Holloway, managing director van RBS Commercial Services zal leiding geven aan de combinatie. De country managers van Frankrijk, Duitsland en Nederland (Edward Koenen) zullen rechtstreeks aan hem rapporteren.

EINDE BERICHT
zie voor nadere informatie ook www.rbscs.co.uk/news of www.eurosalesfinance.com

afzender:
Gijs Dröge
Dröge & van Drimmelen
tel: (070) 3920212
E-mail: (g.droge@dr2.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie