Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cursus Stoppen met werken.... en dan?

Datum nieuwsfeit: 24-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Stoppen met werken.... en dan?

30 mei 2001

Met pensioen gaan is een drempelsituatie. Het oude vertrouwde ligt achter u en nieuwe mogelijkheden liggen voor u. De kunst is om in iedere levensperiode nieuwe mogelijkheden te zien en op te pakken. Wanneer u zich hier samen met uw partner en andere 'lotgenoten' op wilt bezinnen en voorbereiden, biedt het loopbaanbureau van de KNMG de mogelijkheid tot het volgen van de cursus 'Een Nieuwe Toekomst / Pensioen in Zicht ®'. Een vijfdaagse cursus voor artsen die dit gestopt of gaan stoppen met werken en hun partner.

Een impressie van het programma
De cursus start op maandag met een rondleiding door Kasteel De Essenburgh en een kennismaking met de trainer en uw medecursisten. Daarna valt het programma in drie delen uiteen: verleden, heden en toekomst. Bij het onderdeel 'verleden' wordt stil gestaan bij de rol van (betaald) werk in uw leven, de levensloop en hoe om te gaan met veranderingen. In het 'heden' wordt aandacht besteed aan persoonlijke kwaliteiten, communicatie en zingeving. De 'toekomst' tenslotte bevat thema's als tijdsbesteding, keuzes maken en de financiële consequenties van het stoppen met werken.

Data en locatie
De cursus wordt gegeven van maandag 24 september tot en met vrijdag 28 september op Kasteel De Essenburgh. Dit kasteel is gelegen op een prachtig landgoed grenzend aan de Hierdense beek, temidden van de bossen en weilanden op de rand van de Veluwe en het IJsselmeer. Binnen en buiten zijn regelmatig wisselende exposities van beeldende kunst. Er zijn fietsen aanwezig die gratis tot uw beschikking staan.

Groepsgrootte
De groepsgrootte is vastgesteld op minimaal 18 en maximaal 20 personen. Wij bevelen u aan om, indien u een partner hebt, samen aan het programma deel te nemen.

Inschrijven
Aanmelden kan bij Marja de Kruijff, e-mail: (m.de.kruiff@fed.knmg.nl) of per telefoon: 030-2823391. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Na aanmelding ontvangt u een deelnamebevestiging en een acceptgirokaart.

Vragen
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met De Essenburgh. Telefoon 0341 - 27 80 40. Of stuur een e-mail naar: (info@essenburgh.nl).

Kosten
De prijs voor deze vijfdaagse cursus bedraagt, inclusief volpension, fl. 1.850,=.

Ga naar : Nieuwspagina van de KNMG
Volgend artikel : Handleiding voor artsen over nieuwe privacywetgeving

© copyright KNMG 2001 home . index . email/adres . Artsennet

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie