Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Combinatie van kennis universiteiten versterkt economie

Datum nieuwsfeit: 24-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Toponderzoekers hebben sleutels in handenCombinatie van kennis universiteiten versterkt economie. Nijmegen / Enschede / Wageningen 24 september 2001. Nieuwe combinaties van kennis tussen de universiteiten Nijmegen, Twente en Wageningen, in het samenwerkingsverband NEW Triangle, leiden tot kansrijke nieuwe ontwikkelingen. Het project in de driehoek Nijmegen, Enschede, Wageningen is vorig jaar september gestart, en heeft inmiddels succes geboekt. Drie combinatiegebieden zijn herkend als relevante, vernieuwende en kansrijke nieuwe researchgebieden. Het NEW Triangle project versterkt de economie en verbetert de kwaliteit van de Nederlandse samenleving.

NEW Triangle is een initiatief van de provincies Overijssel en Gelderland. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie