Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavonden Ecoteam in gemeente Heumen

Datum nieuwsfeit: 24-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Heumen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Heumen

14-09-2001

Informatieavonden Ecoteam

Op 24 en 26 september worden in het gemeentehuis bijeenkomsten gehouden waarop informatie wordt gegeven over ecoteams. Deze teams bestaan uit mensen die een jaar lang met elkaar contact onderhouden in een poging milieubewuster te leven. In de praktijk levert dat ook nog eens flinke kostenbesparingen op energie op, zonder dat daar veel inspanning tegenover staat.
De leden komen regelmatig bijeen om met elkaar te bespreken wat ze hebben bereikt en wat ze aan ervaringen hebben opgedaan. Bovendien is er op die bijeenkomsten ruimte voor brede informatie over uiteenlopende onderwerpen.
De informatieavonden op 24 en 26 september beginnen om 20.00 uur. Wie lid wil worden van een ecoteam kan zich opgeven bij Jack Jeurissen van de afdeling Milieu in het gemeentehuis (bel 358 83 63 of mail (jjeurissen@heumen.nl)).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie