Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deel Espelerweg in Flevoland afgesloten

Datum nieuwsfeit: 24-09-2001
Bron: Provincie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Flevoland

Deel Espelerweg afgesloten

Volgende week, van 24 september tot en met 28 september, is het gedeelte van de Espelerweg tussen de Hannie Schaftweg en de rotonde aan de Banterweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Dan wordt het asfaltdek vervangen en worden middengeleiders aangebracht ter plaatse van de aansluitende wegen. Aanliggende percelen en het tuincentrum blijven bereikbaar voor aanwonenden en bestemmings-verkeer. Brom-/fietsverkeer kan gewoon gebruik blijven maken van het brom-/fietspad. Het doorgaande verkeer zal door middel van borden via de omliggende provinciale wegen worden omgeleid. Ook zal tijdens de werkzaamheden worden aangegeven hoe de aanliggende percelen en het tuincentrum ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie