Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Exact en PricewaterhouseCoopers bundelen hun krachten

Datum nieuwsfeit: 25-09-2001
Bron: Exact Holding NV
Zoek soortgelijke berichten
Exact Holding NV

Exact Software en PricewaterhouseCoopers bundelen hun krachten

Exact Software ("Exact") en PricewaterhouseCoopers hebben vandaag aangekondigd te gaan samenwerken bij het aanbieden van vernieuwende internetdiensten. De reeds lang bestaande banden tussen Exact en PricewaterhouseCoopers worden nu bestendigd in een formele overeenkomst inzake het gebruik van Globe 2000 en e-Synergy, respectievelijk de back- en front-office solutions van Exact Software. Het contract omvat de implementatie van salarisadministratiesoftware voor klanten van PricewaterhouseCoopers en loopt tot 1 januari 2004.

Deze samenwerkingsovereenkomst maakt deel uit van een programma waarmee PricewaterhouseCoopers haar dienstverlening op internet verder wil verbeteren. De samenwerking met Exact ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie