Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp-bestemmingsplan locatie Petrus en Pauluskerk

Datum nieuwsfeit: 25-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

25-09-2001

Ontwerp-bestemmingsplan locatie Petrus en Pauluskerk

Het college van burgemeester en wethouders heeft de raad voorgesteld de zienswijzen die zijn ingediend op bovengenoemd ontwerp-bestemmingsplan ongegrond te verklaren. Dit betekent dat het bestemmingsplan zo spoedig mogelijk, na vaststelling door de gemeenteraad, ter visie wordt gelegd.

Het ontwerp-bestemmingsplan Boeimeer Noord-West 1964, locatie Petrus en Pauluskerk voorziet in de bouw van appartementen in zeven bouwlagen op de plek van het huidige kerkgebouw en tevens in een nieuw kerkgebouw met secretariaatsruimten. Het ontwerp-bestemmingsplan heeft in juni gedurende vier weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode zijn schriftelijke zienswijzen bekend ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie