Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Maasland

Datum nieuwsfeit: 25-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Oss 25-09-2001
Politiebericht district Maasland

AANHOUDING BIJ RUZIE

Maandagavond is een 43-jarige man uit Oss aangehouden. De man had eerder die dag ruzie gehad met zijn 49-jarige buurman. Bij deze ruzie waren over en weer bedreigingen geuit en klappen gevallen. De 49-jarige man werd daarbij zodanig gewond dat hij moest worden opgenomen in het ziekenhuis. De 43-jarige Ossenaar is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

FIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL

Maandagmiddag is een 42-jarige man uit Nistelrode gewond geraakt bij een ongeval. De man reed op zijn fiets over fietspad van de Kantsingel in Oss. Bij de uitrit van een bedrijf aan die weg, werd hij aanreden door een auto, bestuurd door een 52-jarige man uit Oss, die van het parkeerterrein van het bedrijf kwam rijden. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

GLAASJE OP

In de nacht van maandag op dinsdag is een 40-jarige man uit Oss bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur. De controle vond plaats op de Vierhoeksingel in Oss.

BRANDJES

In de nacht van maandag op dinsdag werd brand gemeld in een veldschuur aan de Molenstraat in Lith. Door snel ingrijpen van de eigenaar en de brandweer kon voorkomen worden dat er veel schade ontstond. Een speelgoed skelter en een personenauto raakten beschadigd.

Korte tijd later werd er een brand gemeld op de Mercuriusstraat in Oss. Aldaar bleek dat een auto in brand te staan. Door de eigenaar en politie kon de brand worden geblust. Ook bij een auto aan de Ussenstraat werd een begin van brand ontdekt. Ook dit kon brandje snel geblust worden. In alle gevallen gaat de politie er vanuit dat er sprake is van brandstichting. Naar de drie branden wordt een nader onderzoek ingesteld.

COMPUTER GESTOLEN

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijf aan de Dommelstraat in Oss. Van het bedrijf werd een ruit vernield. Een computerkast en beeldscherm werden gestolen.

VERKEERSCONTROLE IN OSS

Vanmorgen is op diverse plaatsen in Oss een verkeerscontrole gehouden. Daarbij is elf keer bekeurd voor het niet dragen van de autogordel, vijf processen-verbaal vielen voor het rijden door rood licht en één bon voor een te hoog vermogen van een bromfiets.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie