Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Multrix biedt hosting services voor e-billing applicatie

Datum nieuwsfeit: 25-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Multrix biedt hosting services voor e-billing applicatie van Bluem

Amsterdam, 25 september 2001 - Bluem, leverancier van applicaties voor elektronisch factureren en oplossingen voor interactieve communicatie en klantservice, heeft Multrix geselecteerd voor het leveren van ICT hosting services. Deze services betreffen de gehele ICT-infrastructuur, beveiliging, operationele diensten en het beheer.

Bluem stelt organisaties die geregeld papieren facturen en andere documenten versturen in staat om dit proces via Internet te laten verlopen. De online oplossingen voor facturering en betaling zijn gebaseerd op het bekroonde Avolent-platform. De e-billing oplossing omvat beveiligde hosting en professionele diensten voor systeemintegratie bij de facturerende organisatie. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie