Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Strawberries ontwikkelt digitale onderwijsmethode

Datum nieuwsfeit: 25-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht: Strawberries ontwikkelt digitale onderwijsmethode 2001-09-24

www.codenamefuture.nl

In opdracht van Projectbureau Codename Future heeft Strawberries een interactieve leeromgeving ontwikkeld voor het middelbaar onderwijs. Codename Future helpt scholen en onderwijsinstellingen bij de invoering van actuele onderwijsvernieuwingen en de toepassingen van ICT in het klaslokaal.

Via de website www.codenamefuture.nl kunnen leerlingen met behulp van een stappenplan werkstukken maken in groepsverband. Elke werkgroep beschikt over een digitale werkplaats waar het werk automatisch wordt opgeslagen. Leerlingen van verschillende scholen die met eenzelfde opdracht bezig zijn, kunnen via de site met elkaar communiceren via een chatroom. Ook kunnen ze ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie