Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jeugdkoor Papillon Houten weer gestart

Datum nieuwsfeit: 25-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Jeugdkoor Papillon weer gestart.

dinsdag 25 september 2001 - Bron: Jeugdkoor Papillon

a het spetterende succes van het eerste optreden was het even tijd voor rust. Vlak voor de vakantie werd in Nieuwoord gedemonstreerd wat de leden van het jeugdkoor Papillon in het eerste jaar hadden geleerd. En dat bleek niet mis ! Samen met het Houtens Theaterkoor werd het optreden een groot succes. Bijna 200 mensen hebben van het optreden genoten.

Het nieuwe jaar is inmiddels gestart en we gaan ons voorbereiden op een nieuwe uitvoering. Zowel de kinderen als de koorleiding hebben er weer zin .
Een nieuw repertoire, leuke liedjes en , minstens zo belangrijk, een stuk gezelligheid.

Het koor oefent iedere maandag van 15.45 uur tot 16.30 en van 16.45 en 17.30 uur (behalve in de schoolvakanties) in Nieuwoord. Groep 1 wordt gevormd door kinderen uit groep 4 tot en met 7 van de Basisschool, de tweede groep is voor kids van groep 8 en ouder. In totaal oefenen we ongeveer 30 keer per jaar.

En er is nog plaats voor nieuwe leden. !!

Wil je meer weten ?? neem dan contact op met Bea van Vliet. tel 030 6373541. Zij kan je alles vertellen over het koor.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie