Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 25-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 25-09-2001
3e Persbericht 25 september 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Automobilist rijdt door na aanrijding fietster Op de kruising Lodewijk Napoleonlaan St. Antoniusstraat Willemstraat is dinsdagmiddag rond 16.15 uur een 20-jarige fietster uit Veldhoven aangereden door een nog onbekende automobilist. De vrouw fietste over de Lodewijk Napoleonstraat in de richting van de St. Antoniusstraat. Zij moest stoppen voor een verkeerslicht. Naast haar stond op dat moment een personenauto. Toen het verkeerslicht op groen sprong fietste zij rechtdoor. De personenauto sloeg rechtsaf richting Willemstraat en verleende hierbij geen voorrang aan de fietster die hierdoor viel. De automobilist is doorgereden na het ongeval. De fietster liep verwondingen aan haar schouder op. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Eindhoven: Softdrugs aangetroffen in horecapand In een horecagelegenheid op de Kruisstraat zijn dinsdagmiddag tijdens een onderzoek 19 joints, bijna 25 gram Marihuana, een grote hoeveelheid vloeitjes en verpakkingsmateriaal aangetroffen. Een 35-jarige verdachte Eindhovenaar werd aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Roodlichtcontrole
Op de kruising Tongelresestraat Insulindelaan zijn dinsdag tussen 13.30 en 15.45 uur 17 verkeersdeelnemers bekeurd voor het rijden door rood. Tijdens de controle werd ook een bekeuring uitgedeeld aan iemand die de rijstrookpijlen in de voorsorteervakken niet volgde.

Eindhoven: Schennispleger
Op de Toledolaan is dinsdagmiddag een 16-jarig meisje uit Eindhoven lastig gevallen door een schennispleger. Het meisje was met haar hond aan het wandelen toen een man haar tegemoet kwam lopen. Hij sprak haar aan om te vragen hoe laat het was. Hierop tilde hij zijn jas omhoog en liet zijn geslachtsdeel zien. Het meisje is weggevlucht. Het gaat om een blanke man met een normaal postuur. Hij is ongeveer 1.80 meter lang, tussen de 30 en 35 jaar oud en heeft lichtbruin haar. Hij droeg een blauw jack, een grijze broek en een baseballpet.

Helmond: Snelheidscontroles
Op de President Rooseveltlaan werden tussen 10.15 en 12.20 uur 1.257 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan overtraden 85 bestuurders de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 83 km/u.

Op de Aarle Rixtelseweg zijn dinsdagmiddag tussen 14.00 en 16.35 uur
1.269 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 104 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst snelheid werd gemeten bij een motorrijder die 136 km/u reed.

Budel: Coniferen gestolen
Vanaf een perceel aan de Randweg Oost zijn tussen vrijdag en dinsdag ongeveer 40 coniferen weggenomen. De planten hebben een totale waarde van ongeveer 200 gulden.

Eersel: Tuinstoelen van terras weggenomen
Vanaf een terras behorende bij een horecagelegenheid aan de Nieuwstraat zijn dinsdag tussen 2.00 en 10.30 uur vier rotan tuinstoelen gestolen. De dader heeft een staalkabel, waarmee de stoelen beveiligd waren, vernield om de stoelen mee te kunnen nemen.

Middelbeers: Snelheidscontrole in 30 km zone
Op de Vestdijk zijn dinsdagmiddag tussen 15.20 en 16.30 uur 216 voertuigen op snelheid gecontroleerd. 69 bestuurders reden harder dan de toegestane snelheid van 30 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie