Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening drie servicepunten gemeente Leiden

Datum nieuwsfeit: 25-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Opening Servicepunten

Dinsdag 25 september 2001, 9.00 uur, gaan drie servicepunten van de gemeente Leiden officieel van start. Plaats van handeling: atrium stadhuis.
Het volledige college van Burgemeester en Wethouders komt in actie bij de onthulling van deze servicenummers. Het college van B&W zal alle telefoonnummers van de gemeente op symbolische wijze op één hoop vegen.
Na de officiële handeling geeft wethouder Hans Buijing een toelichting op het tot stand komen en de werkwijze van de servicepunten.

Korte toelichting
Vanaf 25 september gaan de volgende servicepunten officieel van start:


- Servicepunt Burgerzaken en Belastingen, telefoonnummer: 516 55 00 De balie van dit servicepunt bevindt zich in het stadhuis.


- Servicepunt Woonomgeving, telefoonnummer: 516 55 01 Het adres van het servicepunt Woonomgeving is Admiraal Banckertweg 15. Dit servicepunt is ook te raadplegen via internet: www.leiden.nl/woonomgeving.


- Servicepunt Bouwen en Wonen, telefoonnummer: 516 55 02 Dit servicepunt is gevestigd in het Stadsbouwhuis op de begane grond gevestigd.

In de komende maanden wordt de start van het servicepunt Parkeren en een servicepunt voor ondernemers voorbereid.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie