Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Anton Dreesmann Institute for Infopreneurship houdt seminar

Datum nieuwsfeit: 25-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


(zie ook website Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen www.nvp.nl)

How do VC's really screen business plans? Dutch and US experience

Hebben Venture Capitalists dezelfde bril op wanneer zij ondernemingsplannen screenen? Weten en begrijpen ondernemers wel wat VC's verwachten te vinden in hun ondernemingsplannen? Screenen Nederlandse VC's ondernemingsplannen op dezelfde manier als Amerikaanse VC's?

Anton Dreesmann Institute for Infopreneurship organiseert op dinsdag 25 september 2001 een seminar. Op deze middag wil het Institute haar bevindingen van het onderzoek met u delen, wat u een interessant inzicht zal geven in deze vragen. Een van de sprekers is de voorzitter van de NVP Paul Schröder.

Het informele deel van het seminar geeft u de gelegenheid om andere VC s, ondernemers, onderzoeksstaf en studenten van het Anton Dreesmann Institute te ontmoeten en van gedach-ten te wisselen.

Datum: Dinsdag 25 september 2001.
Tijd: Van 14.00 tot 19.00 uur.
Plaats: Universiteit van Amsterdam, Faculteit der Economische Wetenschappen en Econometrie - Gebouw E - Centrale Hal. Roetersstraat 11 te Amsterdam.
Kosten: EURO 250,--
Aanmelding/Informatie via adi@fee.uva.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie