Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Succesvolle Toyota Yaris als Yorin

Datum nieuwsfeit: 25-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Succesvolle Toyota Yaris als Yorin

(25 september 2001)

In samenwerking met het commerciële radio- en TV-station Yorin is het gamma van de succesvolle Toyota Yaris uitgebreid met een extra scherp geprijsde versie: de Yaris Yorin. Deze Yaris zal door zijn prijs en aantrekkelijke uitrusting vooral een jonge groep kopers aanspreken. De compacte auto is namelijk uitgerust met een cool CD Sound System, inclusief vier luidsprekers. Hij is leverbaar in drie metallic kleuren en voorzien van een fraai geel Yorin logo in zowel het interieur als op de achterzijde. De prijs van de 3-deurs versie bedraagt NLG 25.995,--. De Yaris Yorin is ook als 5-deurs versie leverbaar.

De Toyota Yaris Yorin vormt een welkome aanvulling op het gamma van de succesvolle Yaris, waarvan er in ons land sinds maart 1999 al zo'n 27.000 verkocht zijn. De speciale Yorin-versie is leverbaar in drie kleuren: Polar Silver, Night Sky Black en Electric Blue. Deze metallic lakken zijn in de scherpe prijs inbegrepen.

Binnenin de Yaris Yorin kan de bestuurder genieten van zelf gekozen muziek via het cool CD Sound System en uiteraard kan ook worden afgestemd op het populaire Yorin-station. Het geheel in het dashboard geïntegreerde audiosysteem is uitgerust met vier krachtige speakers. Een fraai digitaal en driedimensionaal dashboard maakt deel uit van het vooruitstrevend vormgegeven interieur.

De Yaris Yorin is leverbaar in een 3- en 5-deurs uitvoering en in beide gevallen voorzien van een 1,0 liter VVT-i 16 kleppenmotor met variabele kleptiming. Deze pittige motor heeft een vermogen van 50 kW/68 pk. De standaard stuurbekrachtiging zorgt voor een direct en communicatief stuurgedrag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie