Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Promotie: bereik talloze nieuwe onderwijsmodellen

Datum nieuwsfeit: 25-09-2001
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Wat wordt bereikt met de talloze nieuwe onderwijsmodellen

Onderwijsmodellen vallen welhaast als rijpe appels van de boom. Projectonderwijs, probleemgestuurd onderwijs, ontwerpgericht onderwijs, opdrachtgestuurd onderwijs, competentiegericht onderwijs, studentgericht onderwijs, toekomstgericht onderwijs, zelfgestuurd onderwijs, zijn in dit verband slechts enkele van de vele voorbeelden. Professor Wijnen gaat in zijn bijdrage na wat er globaal gezien door de verschillende modellen wordt nagestreefd en of er gemeenschappelijke kenmerken aan deze vele modellen ten grondslag liggen. Tevens wordt nagegaan welke veranderingen door deze modellen worden nagestreefd en waarop de redelijkheid van dergelijke veranderingen is gebaseerd. Aandacht is er ook voor de vraag welke ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie