Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De AVR-Afvalwijzer voor Zuid-Holland is uit

Datum nieuwsfeit: 26-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: AVR
Zoek soortgelijke berichten
AVR


De AVR-Afvalwijzer is uit!26 september 2001
Hierbij presenteren we u de AVR-Afvalwijzer, bestemd voor ondernemingen, instellingen en organisaties in de Regio West (Zuid-Holland). Ook wanneer u vestigingen heeft in andere regios kunt u een beroep doen op onze dienstverlening. De AVR-Afvalwijzer geeft u in beknopte vorm informatie over een groot deel van onze producten en diensten. De inhoud vormt een uitgebreide menukaart met mogelijkheden voor alle soorten, hoeveelheden en afvalstromen.

Voor specifieke oplossingen maken we graag een gericht voorstel; onze medewerkers van de verkoop geven u alle inlichtingen. Namen, gezichten en telefoonnummers vindt u in deze Afvalwijzer. Reacties op deze uitgave kunt u richten aan de verkoop binnendienst. Daarvoor kunt u gebruik maken van de antwoordkaart op de achterzijde van de Afvalwijzer. Ik wens u veel leesplezier, niet alleen vandaag of morgen, maar ook later, want deze menukaart komt altijd van pas.

Jaap van Emmerik, Regio directeur West

De AVR-afvalwijzer kunt u hier downloaden (1049 KB)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie