Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mediasurface basis voor Baan s webstrategie

Datum nieuwsfeit: 26-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht
Mediasurface basis voor Baan s webstrategie

Hilversum, 26 september 2001 - Mediasurface maakt bekend dat Baan Mediasurface-software inzet voor het centraal beheren van de content van een reeks interne en externe websites, waaronder www.baan.com. Met de Mediasurface-oplossing kan Baan snel informatie uitwisselen met verschillende interne en externe contacten, de samenwerking bevorderen tussen Baan-personeel, klanten en partners en de basis leggen voor consistente communicatie via internet.

Met Mediasurface kunnen contentleveranciers binnen Baan, zoals marketingpersoneel, productmanagers en HR-managers, webcontent maken en bewerken met eenvoudige op browser gebaseerde tools. Een beveiligde workflow leidt de ingevoerde informatie door ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie