Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tango Kwartet in Het Oude Slot in Heemstede

Datum nieuwsfeit: 26-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT WEEK 39

TANGO KWARTET IN HET OUDE SLOT

Woensdag 26 september 2001 om 20.15 speelt het Tango Kwartet muziek van Piazolla, Ginastera, Beytelman en Firpo in Het Oude Slot. Violist Peter Brunt is een goede bekende van Het Oude Slot, maar dan als de violist van het Osiris Trio. Bandoneonspeler Leo Vervelde is een van de oprichters van de zeer succesvolle groep Sexteto Canyengue. Deze twee hebben elkaar gevonden en vormen met Maurice Lammerts van Bueren op piano, Baptist Knaven op contrabas een tango kwartet. Zij spelen een programma met opwindende en meeslepende tangomuziek van Piazolla, Ginastera, Beytelmann en Firpo. Tijdens het concert geeft Leo Vervelde een korte toelichting op de stukken en vertelt hij over het ontstaan van de tango en de bandoneon.

Prijs: ' 25,00 / ' 20,00 Telefonisch reserveren: woensdag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur, en een uur voor aanvang van de voorstelling, 023-5470482.

Het Oude Slot, Ir, Lelylaan 6, 2103 XP Heemstede

Agenda: Het Oude Slot, woensdag 26 september 2001, 20.15 uur. Tangomuziek met o.a. Peter Brunt, viool en Leo Vervelde bandoneon.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie