Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verhuizing politie Venlo-Centrum

Datum nieuwsfeit: 26-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 26-09-2001
Mediabericht 26 september (10.00 uur)

Verhuizing politie Venlo-Centrum

VENLO De basiseenheid Venlo-Centrum is met ingang van woensdag 3 oktober gehuisvest in het pand Nassaustraat 36 in Venlo, het voormalig onderkomen van de Raad van Arbeid en de Sociale Verzekeringsbank. Op maandag 1 oktober en dinsdag 2 oktober is zowel het huidige politiebureau aan de Kaldenkerkerweg als het nieuwe bureau aan de Nassaustraat voor het publiek gesloten.

Bezoekers worden die twee dagen doorverwezen naar het politiebureau aan de Rijnbeekstraat 1 te Venlo. De politiezorg blijft uiteraard gewaarborgd in het centrum van Venlo en de wijk Venlo-Noord, het gebied van de basiseenheid Venlo-Centrum. Er zal die twee dagen hoofdzakelijk gewerkt worden vanaf het bureau aan de Rijnbeekstraat. Vanaf 3 oktober kunnen inwoners, ondernemers en publiek in Venlo-Centrum en Venlo-Noord weer terecht van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op donderdag tot 21.00 uur in het politiebureau aan de Nassaustraat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie