Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tijdelijke afsluiting Bovenbuurtweg Ede/Bennekom

Datum nieuwsfeit: 26-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Tijdelijke afsluiting Bovenbuurtweg Ede/Bennekom

Het is veel mensen waarschijnlijk niet ontgaan: de provincie werkt hard aan de verbreding van de Dr. W. Dreeslaan en de aanleg van tuibrug De Poortwachter in Ede. Sinds vorige week is de Dr. W. Dreeslaan gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. Het is niet meer mogelijk om overdag in noordelijke richting te rijden. Deze afsluiting veroorzaakt overlast voor weggebruikers en aanwonenden. In de praktijk blijkt dat ook inwoners die niet direct aan de Dreeslaan wonen overlast ervaren. Veel weggebruikers kiezen namelijk hun eigen route en nemen niet de voorgestelde omleidingsroute. Dit resulteert herhaaldelijk in gevaarlijke situaties voor met name fietsers op de Bovenbuurtweg.

De gemeente Ede vindt dit niet wenselijk en heeft daarom besloten de Bovenbuurtweg vanaf de Van Balverenweg in Bennekom en vanaf de Zandlaan in Ede een aantal uren per dag af te sluiten. Dit zal alleen gebeuren tijdens de ochtendspits en avondspits. Inwoners kunnen hun huizen gewoon bereiken.

---

Ede, 26 september 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie