Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meldingen jaarlijkse feestweek in gemeente Lisse

Datum nieuwsfeit: 26-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Lisse
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse

WITTE WEEKBLAD

JAARLIJKSE FEESTWEEK
Van 20 tot en met 27 september 2001 vindt de jaarlijkse feestweek plaats. In verband hiermee de volgende mededelingen.

Kermis
Van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 september 2001 is er de kermis op het terrein aan de Grachtweg/Haven, op een gedeelte van de Ruishornlaan, in de 1e Havendwarsstraat en op het parkeerterrein aan de Schoolstraat. In de Schoolstraat zelf wordt geen kermis gehouden. Op maandag 24 september wordt gestart met de opbouw van de kermis. In verband hiermee zijn de Grachtweg/Haven, de kruising Ruishornlaan/Grachtweg en de 1e Havendwarsstraat van zondag 23 september 24.00 uur tot vrijdag 28 september 12.00 uur voor alle voertuigen gesloten.

Wijziging busdiensten
In verband met de kermis en het vuurwerk rijden buslijnen 50, 51, 52 en 55 een gewijzigde route. Uit de richting Sassenheim rijdt de bus via de Heereweg Laan van Rijckevorsel Gladiolenstraat en verder de normale route. Voor de buslijn vanuit Hillegom geldt de route andersom. De halten Vuursteeglaan, Heereweg, en Bondstraat komen gedurende de omleiding te vervallen. Ter vervanging daarvan komt ter hoogte van de serviceflat Swaenendreef aan de Laan van Rijckevorsel voor beide richtingen een halte. Ook de halten aan de Hyacintenstraat en de Ruishornlaan komen tijdens de kermisweek te vervallen. In plaats van deze halten worden tijdelijke halten aan de Gladiolenstraat en Uitermeer gebruikt.

Kortebaandraverij
In verband met de kortebaandraverij op donderdag 27 september wordt een gedeelte van de Heereweg, tussen de Achterweg en de Laan van Rijckevorsel afgesloten voor doorgaand verkeer. De afsluiting duurt van 09.00 tot 21.00 uur. Het verkeer wordt d.m.v. borden omgeleid.

Wijziging inzameling afval
In verband met de feestweek wordt in de donderdagwijk 1 (Meerenburgh, Oranjebuurt) de groene container met restafval niet geleegd op donderdag 27 september. In plaats daarvan gebeurt dat op vrijdag 28 september. In de donderdagwijk 2 (Meerzicht en wegen buiten de bebouwde kom) wordt de bruine container met groente - , fruit - en tuinafval niet geleegd op donderdag 27 september. In plaats daarvan gebeurt dat eveneens op vrijdag 28 september. In de vrijdagwijk (Centrum, Ter Beek, 3e Poellaan en zijwegen) wordt de groene container met restafval niet geleegd op vrijdag 28 september. In plaats daarvan gebeurt dat op maandag 1 oktober.

Gemeentehuis gesloten
In verband met de feestweek is het gemeentehuis op donderdag 27 en vrijdag 28 september a.s. de gehele dag gesloten. Alleen de afdeling Burgerzaken is, voor zaken betreffende de Burgerlijke Stand, geopend van 09.00 tot 10.00 uur. Voor alle duidelijkheid: ook de avondopenstelling vervalt! Openbare werken aan de Vennestraat is op donderdag 27 september gesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie