Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Augeo sluit partnership met internationale Thomas Group

Datum nieuwsfeit: 26-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Augeo sluit partnership met internationale Thomas Group

Nijkerk/ Parijs/Genève, 26 september 2001 - Augeo Software, Europees marktleider op het gebied van Professional Services Automation (PSA), heeft haar internationale partnernetwerk verder versterkt door een strategische overeenkomst met de internationale Thomas Group. Deze van oorsprong Amerikaanse management consulting-firma ziet vooral mogelijkheden voor de inzet van de Augeo-toepassingen op het gebied van productontwikkelingsprocessen.

Onder invloed van de voortgaande globalisering en de zich steeds sneller ontwikkelende markten blijkt de snelheid van succesvolle productontwikkeling en -introductie steeds vaker een doorslaggevende factor voor bedrijfssucces. Zaken als 'Time to Market', kwaliteit en voorspelbaarheid stellen hoge ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie