Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichte district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 26-09-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 26-09-2001 Politieberichte district Maastricht (HP 13.40 uur) Woensdag 26 september 2001

Maastricht, rijden onder invloed:
Een 47 jarige inwoner van Maastricht is dinsdagmiddag 25 september 2001 door de politie bekeurd wegens het rijden onder invloed in een personenauto.
De automobilist werd dinsdagmiddag omstreeks 13.30 uur gecontroleerd op de Meerssenerweg te Maastricht, nadat hij een snelheidovertreding pleegde die geconstateerd werd door de radarauto. Bij het eerste contact bleek de automobilist naar alcohol te ruiken hetgeen nog eens bevestigd werd door een alcoholblaastest. Hij werd daarop meegenomen naar het politiebureau waar hij zijn medewerking ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie