Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CDA voorstander terugtredende overheid in gezondheidszorg

Datum nieuwsfeit: 26-09-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Buijs: groot voorstander van deregulering en terugtredende overheid in gezondheidszorg Het CDA is groot voorstander van deregulering en een terugtredende overheid in de gezondheidszorg. Buijs zegt dit naar aanleiding van een inventarisatie van adviesbureau Price Waterhouse Coopers van wet- en regelgeving die volgens het bureau geschrapt of aangepast zou kunnen en moeten worden om de gezondheidszorg effeciënter en effectiever te laten functioneren.

Siem Buijs benadrukt dat het CDA al diverse malen op de enorme hoeveelheid wet- en regelgeving in de gezondheidszorg heeft gewezen en voor deregulering en terugdringing van de bureaucratie heeft gepleit.

"Dat kost, schat ik, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie