Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TufTuf-club lanceert gerestylde website

Datum nieuwsfeit: 27-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

TufTuf-club lanceert gerestylde website, kijken dus!

(27 september 2001)

De website www.tuftufclub.com is volledig gerestyled. Het virtuele front tegen de zakkenvullerij van justitie over de rug van automobilisten bestaat inmiddels anderhalf jaar. In die tijd groeide het aantal bezoekers tot zon 1.500 per dag, een aantal dat een professionelere look en overzichtelijkere navigatie noodzakelijk maakte.

In de nieuwe layout is de diepzwarte achtergrond vervangen door een bijpassende asfaltstructuur. Belangrijker is dat de vele paginas opnieuw zijn gerubriceerd, waardoor de navigatie naar de verschillende onderwerpen gemakkelijker is geworden. Naast compromitterende fotos van snelheidscontroleurs in actie toont de site vele door woedende automobilisten gesloopte flitspalen, politiemensen die zelf de verkeersregels met voeten treden en andere misstanden die justitie liever verborgen houdt.

www.tuftufclub.com begon in februari 2000 als geintje. Initiatiefnemer Frank Jacobs bouwde een eenvoudige pagina met tips om controles te ontduiken. Al gauw kreeg de non-conformistische site veel media-aandacht en aangespoord door dit succes bouwde Jacobs de site uit tot wat hij nou is: vele honderden paginas met sensationele fotos en talloze feiten die aantonen dat de lucrativiteit van snelheidscontroles slechts wordt overtroffen door het geniep en zelfs dodelijkheid. Inmiddels is de site landelijk bekend, dé vraagbaak voor iedereen die meer van controles wil weten en is een kleine groep bezoekers bezig een belangenvereniging voor automobilisten op te zetten.

Voor meer informatie:
Frank Jacobs, 06-20618573, (redttc@tuftufclub.com) of Harald Kolijn, 06-51305765, (harald@tuftufclub.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie