Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ConnecTUX lanceert nieuwe versie netwerkoplossingen

Datum nieuwsfeit: 27-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ConnecTUX lanceert nieuwe versie netwerkoplossingen

Totaaloplossing van IBM eServer met ConnecTUX software

Delft, 27 September 2001 ConnecTUX, producent van server software, introduceert op 1 oktober aanstaande versie 1.1 van haar ConnecTUX netwerkoplossing. Op basis van het stabiele en gebruiksvriendelijke softwarepakket ConnecTUX 1.0 zal de nieuwste versie nog meer applicaties bieden die voor vereenvoudiging van het netwerkbeheer zorgen. Extra aandacht bij de verbetering is geschonken aan beveiliging, met name voor Anti-Virus en VPN (Virtueel Privaat Netwerk).

Onderdeel van deze release is een gezamenlijke actie van ConnecTUX en IBM waarbij een combinatie wordt gemaakt van een IBM eServer x200 met de ConnecTUX software.

ConnecTUX versie 1.1

Met name bedrijven met vijf tot dertig werkplekken hebben gebruik gemaakt van de eerste versie van ConnecTUX. Met deze nieuwe, verbeterde versie komt ConnecTUX tegemoet aan de vraag van haar klanten naar nog meer functionaliteit in hetzelfde gebruiksvriendelijke jasje. Nieuwe toepassingen in het ConnecTUX platform zijn toegespitst op betere beveiliging, bijvoorbeeld door integratie met een McAfee virusscanner en een geavanceerde back-up module. aldus Brian Joseph, Algemeen Directeur van ConnecTUX.

De combinatie ConnecTUX-IBM

Door een combinatie te maken van IBM hardware en ConnecTUX software kunnen we een bewezen betrouwbare oplossing bieden aan onze klanten, zonder dat deze hiervoor buitensporige kosten maken zegt Maurits Aalberse, Product Manager xSeries van IBM. De netwerkoplossing is uitvoerig getest op compatibiliteit en stabiliteit, door zowel ConnecTUX als IBM en wordt aangeboden voor zo n 3500 Euro.

Profiel ConnecTUX

Dankzij hun jarenlange ervaring in netwerkbeheer zijn de medewerkers van ConnecTUX in staat om met deze baanbrekende oplossing voor Midden- en Kleinbedrijf te komen. ConnecTUX alles-in-één software is opgezet als een complete netwerkoplossing voor het Midden- en Kleinbedrijf. Met het ConnecTUX platform is het ook voor deze bedrijven mogelijk gebruik te maken van de laatste toepassingen in IT, zonder fulltime netwerkbeheer. Met name de licentievorm waarbinnen niet voor extra werkplekken betaald hoeft te worden scheelt aanzienlijk in de kosten. Een netwerk van zo n 20 value-added resellers biedt het ConnecTUX softwarepakket aan als onderdeel van hun netwerkoplossingen

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie