Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persconferentie: Fortis voegt haar aandelen samen

Datum nieuwsfeit: 27-09-2001
Bron: Fortis Bank
Zoek soortgelijke berichten
Fortis Bank

Fortis voegt haar aandelen samen

De Raad van Bestuur van Fortis heeft vandaag aangekondigd dat zij besloten heeft haar bestaande aandelenstructuur te vereenvoudigen door de invoering van één nieuw beursgenoteerd effect: het Fortis-aandeel. Met deze stap rondt Fortis het integratieproces af dat startte met de vermogensswap tussen de Nederlandse en Belgische bedrijven, die de oorsprong van Fortis vormden in 1990. Het nieuwe Fortis-aandeel vervangt de bestaande aandelen Fortis (B) en Fortis (NL).

Dankzij het Fortis-aandeel zullen onze aandeelhouders kunnen profiteren van de substantieel zwaardere weging van Fortis' volledige marktkapitalisatie (EUR 31 miljard op 25/9/2001) in belangrijke aandelenindices. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie