Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijke Marechaussee Zwolle verschaft noodpaspoort

Datum nieuwsfeit: 27-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwolle
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwolle

Landelijke invoering Nieuwe Generatie
Reisdocumenten. Datum uitgave: 26-09-2001

Onderwerp :Burgerzaken

Geen reisdocumenten te halen bij gemeente van 1 tot en met 5 oktober

In verband met de landelijke invoering van de Nieuwe Generatie Reisdocumenten (NGR) kunnen in de week van maandag 1 oktober tot en met 5 oktober geen reisdocumenten worden afgegeven. Het indienen van aanvragen is wel mogelijk, maar verstrekking vindt pas vanaf maandag 8 oktober plaats. Mensen die in deze eerste week van oktober moeten reizen en een nieuw reisdocument nodig zijn, worden dringend aangeraden hun document te vernieuwen op donderdag 27 of vrijdag 28 september (klaar-terwijl-u-wacht).

Voor noodgevallen kan men in de bewuste week bij diverse posten van de Koninklijke Marechaussee terecht voor een noodpaspoort. Meer informatie over de procedure kunt u krijgen aan het loket in het Stadskantoor. Op de gemeentelijke internetsite www.zwolle.nl staat uitgebreide informatie over de NGR en de wijzigingen die dit voor de burger met zich meebrengt. Hierover zijn op het stadskantoor en in de gemeentewinkel ook folders verkrijgbaar.

Bron: Afdeling Communicatie Datum van 26-09-2001 tot 10-10-2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie